tirsdag 5. juni 2012

Nye produkter i nettbutikken

Mange spennende nyheter i nettbutikken!
Alle disse er blant mine favoritt produkter og de som brukes mye i hverdagen hos oss.

Utrolig god blender flaske!  
Kan brukes til grønne drikker, pannekakerøre + mye mer.Visste dere at brokkolispirer er ca. 50 ganger mer næringsrikt enn vanlig brokkoli!?

Hvetegress juice og Brokkolispire juice i porsjonspakninger.

Vannrensere/vann ioniserer:
En av de beste investeringene en kan gjøre for helsen sin. Kroppen består av 70 % vann derfor sier det seg selv at vann av god kvalitet er avgjørende for helsen vår.


Disse lager vann med høy pH (en drikker vann med pH ca. 9-9.5 mellom måltidene), oksygenmolekylene gjøres mindre slik at kroppen tar oksygen bedre opp og ORP er "høy" - opp mot -200. Dette sier noe om antioksidant effekten på vannet og vannet blir derfor som en antioksidant.


Chanson Eden
Chanson VS 70 vannrenser/ionisererChanson Max

Mobilstrålevern:

SaferWave - mobilstrålevern - tar bort opp til 98 % av strålingen. Dette er et produkt som var veldig viktig for meg å ha i nettbutikken, man aner ikke langtidsvirkningen av stråling fra telefon, og særlig barn bør ha dette på telefonene sin. Sommerkampanje til kr 539 (vanlig pris kr 759) eller kjøp 4 for prisen av 3 til hele familien.En av de beste og mest informative bøker innen Rawfood oversatt til Norsk.  Hippocrates Instituttets egen kokebok, med norske tilpasninger!


Sjokolade og kos som er uten sukker, melk, gluten og tilsettingsstoffer. Det er laget uten oppvarming og er derfor rawfood. Spennende bok, særlig for de som ønsker motivasjon til å kutte ut sukker helt og syns det er vanskelig på egenhånd. Mange gode tips til barn!D enne boken er av samme forfatter som Nyd dig sund, her er det mer kaker, cookies og cupcakes - utrolig fin bok!
Alt uten gluten, sukker, melk, tilsettingsstoffer her også - herlig!


pH papir - en av de enkeste måtene å "sjekke" helsen sin hjemme ved å test urin. Den indikerer hvor sur kroppen din er og du vil selv se hvordan den maten du spiser og drikker påvirker syre/base balansen. pH i urin bør ligge på ca 7-7.2. Disse koster kun kr 149. (apotek selger tilsvarende til ca. kr 400 og de jeg selger er mye bedre i bruk etter min mening).
Sterke mineralsalter for å øke pH i kroppen og rense mage/tarm systemet bedre. Dette er med på å balansere et kosthold som er for surt for kroppen. Denne er også et must under en detox da vi prøver å få pH opp betraktelig og ettersom det er et rensende produkt. Kan lindre sure oppstøt.

pH dråper til å øke pH i vannet. Vil særlig anbefale dette når en lager seg en supedrikk med greens. Disse kan bedre oksygenopptaket og er derfor utrolig bra sammen med trening. (Disse bruker en ikke når en har Chanson vannrenser/ioniserer ettersom den lager vann med høyt oksygennivå, høy pH og vannet blir som en antioksidant (høy ORP).Klikk deg inn for mer utfyllende informasjon!

Ha en finfin dag!
Klem Agnete

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar