søndag 1. april 2012

En lege som tør å tenke annerledes!

Å avdekke mineralbalansen i kroppen kan for mange være nøkkelen til å bli frisk, unngå eller redusere bruk av medisiner. Mange går med lidelser som kan virke umulig å bli kvitt på egenhånd og medisiner tas i bruk for å dempe symptomene. Våg å tenke annerledes og tør å stole på din egen kropp. Løsningen på problemet kan være så mye enklere enn man tror, og du kan faktisk klare å gjøre noe med det selv. Jeg har skrevet en del om magnesiummangel, osteoperose og leddgikt før. Dette er bare noen av de områdene der en kan rette opp i kroppen selv ved å analysere håret og finne ut hva en trenger av mineraltilskudd.


Disse artikelene er skrevet av Dr. Rolf Lungeng som inkluderer hårmineralanalyser i sin praksis som lege. Han skriver hver uke i Allers om tema som er relevant for mange, og hvordan en kan få kroppen i balanse uten å måtte bruke medisiner. Jeg kommer til å legge ut artiklene på hjemmesiden min. Her kan du lese om hvordan angst og utmattelse kan kureres, hvordan få stoffskiftet i balanse, måter å lindre bekkenløsning på, hindre håravfall, leddgikt + mange andre interessante artikler.


Det er unikt i seg selv at en lege bruker hårmineralanalyser i stor grad med sine pasienter, for å avdekke ubalanser i mineralene i kroppen. Vi i [supersunn] sender inn hårprøvene til samme laboratorium i USA, Trace Elements. Dette er et selskap som har drevet med dette i en årrekke, og blir regnet som et av de beste innen hårmineralanalyser. Fra en sender inn prøven så tar det ca. 3-4 uker før en får en rapport som inneholder både tips til hva en kan spise for å rette opp kroppen, og hva slags mineraler og vitaminer en bør ta i ca. 3 måneder. Mange kan kjenne endringer etter 2-3 uker med tilskudd.


Målet etterpå syns jeg er at en prøver å gjøre noen kostomlegginger slik at en holder kroppen i balanse. Her spiller ulike supermat produkter en stor rolle og det kan være veldig positivt å supplere til sitt vanlige kosthold ettersom den innehar næring i særklasse. Jeg har ikke noe tro på at en skal måtte gå på store doser vitaminer og mineraler i lange perioder, men det kan være nødvendig i en kort periode fordi en da retter opp kroppen raskere og en får bedre resultater. Det kan likevel være snakk om så store ubalanser eller store mengder tungmetaller som skal ut, at perioden kan gå opp mot et år for noen. Her er det store individuelle forskjeller.


Håret bør være ubehandlet 2-3 cm fra hårroten. I visse tilfeller kan en ta en prøve av farget hår dersom det haster. Bleket og permanent hår tas sjelden prøve av. Ved lang reisevei, eller sykdom, så kan prøven sendes i posten.


Har du tatt en hårmineralanalyse?
Del gjerne din erfaring med det! 


Håper dettte kan være nyttig for mange! 
Agnete


Besøk [supersunn] på facebook!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar