mandag 27. februar 2012

Sunne hverdagsvafler

4 økolgiske egg eller tilsvarende med eggerstatning 
4 dl havremelk fra Oatley (ta i litt mer ved bruk av eggerstatning) 
0,5 dl rapsolje baking  


4 ss sukrin + evt litt stevia 
1 ts rått vaniljepulver 
2 ts malt kardemomme 
0,5 ts himalyasalt 
1 ts bakepulver 
3 dl siktet økologisk sammalt spelt 
3 dl siktet økologisk spelt  


Bland det tørre og tilsett halvparten av væsken. Rør godt! Spe deretter på med resten av væsken. 


Stek i vei med litt bremykt eller Ghee fra Pukka på vaffelhjernet!  Nytes med samme smør, brun geitost eller syltetøy som du lager selv med å mose bær + sukrin/stevia.  


Håper de smaker! Klem Agnete 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar