tirsdag 14. februar 2012

Bloggen er aktiv igjen!

Jeg "åpner" bloggen igjen. Jeg har mye på hjerte, og facebook egner seg ikke så bra for "blogging", jeg ønsker også at de som ikke har facebook kan følge det som skjer i [supersunn].


Det blir her og hos Anetteshus.com jeg legger ut oppskrifter fremover!


Jeg har dessverre litt utfordringer med den gamle facebook siden min, så har måttet opprettet en ny i påvente av at facebook skal hjelpe meg. Det tar sin tid, og jeg tror ikke jeg får tilgang til den igjen...


Så folkens, gå inn å lik denne siden - sånn at dere kan følge med hva som skjer fremover!


[supersunn] på facebook


Det vil bli en del informasjon om Detox fremover! Håper det kan være av interesse for mange å få vite litt mer om det:=) Jeg startet en 21 dagers detox i går, og dette er en ny variant for min del. Dere skal få vite hva en spiser og jeg legger ut oppskrifter. Oppskriftene kan fint implementeres i en vanlig hverdag! Jeg er så langt veldig fornøyd med maten, og det er masse oppskrifter jeg gleder meg til å prøve :=)


Gleder meg til tiden fremover! Det er mye som skjer i [supersunn] og nå gleder jeg meg bare til å få alt det jeg har fundert og tenkt på i mange år i gang, og viktigst : hjelpe andre til å ta sunnere valg i hverdagen!


Klemklem!

2 kommentarer:

  1. Så fint Agnete! Gleder meg at denne siden er aktiv igjen, du har så mye flott og godt å dele. Takk til deg! Klem Sandra på G

    SvarSlett
  2. Tusen takk Sandra! Det var koselig å høre :=) Stor klem til deg!

    SvarSlett