tirsdag 10. januar 2012

Oppdatering!


I tiden fremover så vil det hver uke komme enkle tips om mer rawfood og supermat i hverdagen hos http://www.anetteshus.com/. Les her om [supersunn] kurset hun var med på i Oslo i helgen.


Dette har jeg gledet meg lenge til! Dette vil erstatte egen blogg.


[supersunn] vil også bli å finne på www.supersunn.no og på facebook.


[supersunn] analysen vil være tilgjengelig fra februar. Dette vil være en unik kombinasjon av analyse av blodet og håret ditt. Blodet gir et godt bilde av kroppens tilstand i dag og du får muligheten til å se det med dine egne øyne ved hjelp av mikroskopet mitt. Etter 3 uker får vi svar på hårprøven, som sier noe om innholdet av mineraler og tungmetaller i kroppen din. Det er en tilhørende kostplan som kommer med hårprøven, men jeg legger også til tips til en hverdag med mer rawfood og supermat.


Dette er for alle, men særlig for de som opplever ubalanser i kroppen sin.  Mange vil også ønske å forebygge for senere sykdommer. En unngår å ta vitaminer og mineraler som kroppen kanskje ikke trenger, eller gjør ting vondt værre. 


Jeg har selv erfart å få de svarene jeg trengte i forhold til min sønn sine helseutfordinger ved å analysere blodet og håret hans. Jeg anbefaler derfor denne analysen til små barn på det varmeste.

Med ønske om en [supersunn] hverdag til deg på din måte,
Agneteps: Jeg ser at mange er interessert i magnesium mangel innlegget, les mer her. Magnesium er kanskje det mineralet en oftest finner for lave nivå av hos de som en tar hårmineranalyse av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar