tirsdag 4. oktober 2011

Første dag i Andalusien er kommet til en ende...

.... og kroppen er fylt av energi! Hvordan skal dette bli etter 5 dager? Helt herlig!

Den kroppen som kom ned her i går var alt annet enn fylt med energi...
En uke med alt for lite søvn hadde satt sine spor, og når jeg da attpåtil fikk meg en reise på 
20 timer fra bergen-malaga på grunn av tekniske problemer, så kjente jeg at jeg gikk på sparebluss :)
Jeg var så tørr innvendig at jeg kjente forkjølelsen kom snikende... heldigvis klarte jeg å få den bort med ravensara olje, ingefær, curamed! Nesten helt fin nå:)

Ettersom vi skal leve kun på raw food i en uke, så var det anbefalt å trappe ned en uke i forveien. Det har jeg gjort til en viss grad, men det ble ihvertfall en grønn dag på flyplassen - og det er ikke noe problem når jeg finner slike gode saker:

Flyplass mat - dette var herlig!

Når jeg kom frem halv ett i natt, så jeg bare konturene av huset her. Det var utrolig spennende å komme ut i dag morges og se seg om. Her får en virkelig ned skuldrene, det kan jeg love dere...

Casa Asecuia - her bor Karin & Lars fra Sverige, de leier det ut til  ulike formål:)


Yogasalen

Oliventrær, de dyrker egen olivenolje her  på stedet
Forfriskende bad ettersom det er varmet opp av solenHar faktisk badet, tro det eller ei, to ganger i dag! Soling blir det litt tid til innimellom - det går mest i yoga, meditasjon og matlaging. Vi er delt inn to grupper som har kjøkkentjeneste annenhver dag, veldig bra sånn at en får slappet av også:)


Yogaen i dag var hard for utrente meg, som heller ikke har gjort Yoga på lenge... men det var utrolig deilig! Føler meg jo som ny etter 3,5 times trening. Siste ting vi gjorde i dag var en meditasjon, den sov jeg meg galant gjennom...å huff. Livredd for at jeg lå og snorket, men tror jeg klare å avverge det :)


Maten...
Kald peppermynte te med sitron, mynteblader & kanelstang...

... er spennende og består av mange nye smaker! Det jeg kjenner umiddelbart er at dette er mat som gir energi til kroppen. Ettersom alle enzymer er inntakt når en ikke varmer opp maten for mye, så fordøyes det også så mye bedre. Det føles veldig bra!


Fikk ikke tatt bilder fra den nydelige frokosten, men da hadde vi linfrøkex, mandelsmør & tomat + bokhvetecrunch, nektarin & mandelmelk + en supergod hvetegress smoothies! 


Raw food pasta, herlig tomatsaus og tapenade på toppen. Mandler som har en marinade av dadler og tamari. Nydelig!

Middag! Nydlig kald indisk currysuppe og god grønnsaksblanding i salatbladJeg bare gleder meg til fortsettelsen! Mange nye retter som skal prøves, masse yoga, massasje, tur i fjellet og bare nyte øyeblikket. Dette er et herlig avbrekk fra hverdagen og noe jeg tror jeg vil nyte godt av i lang lang tid etterpå. Jeg kjenner at jeg får masse inspirasjon her til mine egne supersunne retreats.


Lyset burde vel ha vært slukket for en stund siden :)
God natt fra meg til dere!2 kommentarer:

  1. Ser ut til at jeg kommer til å få hjem en nyladet energisk kone! ;-)

    SvarSlett
  2. Du gjør nok det kjæresten min <3

    SvarSlett