torsdag 3. november 2011

Knekkebrød oppskrift er blitt endret!

Vet at mange bruker disse og liker de veldig godt -
veldig koselig!!


Her finner du den: Knekkebrød 
- lavt karbohydratinnhold og glutenfrie for de som tenker på sånt, 
men kan brukes av alle!


Jeg har endret spiretiden til "over natten". 
De bør nok minst spire i 5-6 timer for at de skal bli lettere å fordøye for magen.
Steketemperatur er endret til 150 grader, jeg følte de ble litt vel stekt ved 160.


Er dette noe du bruker mye av så sett opp en Dehydrator på ønskelisten!
Denne tørker knekkebrødene ved 42 grader og bevarer derfor næringsstoffene optimalt.
Skal en spise mer RawFood så er dette noe en bruker mye til musli, pannekaker, tørket frukt og grønnsaker, pizzabunn og ikke minst bars. 


Agnete

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar