torsdag 24. februar 2011

Urolige barn

Nederlandske forskere har hatt god effekt av test - diett på barn med adhd.

Les mer her, og se kommentarene fra mange foreldre med samme erfaring: 


Barn som av foreldrene oppleves som urolige, men ikke går på medisiner, kan også ha godt utbytte av å prøve et kosthold uten særlig melk, hvete eller gluten, sukker og tilsettingsstoffer.

Agnete

2 kommentarer:

  1. Hei Agnete! Så fantastisk flott at du har startet med dette!
    Angående denne artiklen så har jeg snakket med Dr. med. Karl-Ludvig Reichelt ved Rikshospitalets pediatriske forskningsinstitutt. Han har klokketro på forskningen sin ( må jo nesten det ) og er ivrig for at flere skal undersøke proteinintoleranse før medisinering. Det er et firma som gjennomfører denne analysen, http://www.neurozym.com/ Dr.Reichelt tar også i mot prøver slik jeg har forstått.
    Kos Henriette

    SvarSlett
  2. Hei Henriette! Jeg har lest om hans arbeide og har også tro på det han holder på med:) Supert at du minnet meg på det ang. den testen! Skulle skrive et innlegg om det, det er jo så enkelt å finne ut om dette er et problem for sitt barn ved å ta den. Den ble faktisk aldri tatt på Fabian på Balderklinikken, så nå er det for sent siden han har vært så lenge borte fra melk og hvete. Men føler meg nokså sikker på at han har det.. Håper alt er bra med dere:)
    Klem Agnete!

    SvarSlett