torsdag 3. november 2011

En stor andel av oss har magnesiummangel uten å vite om det!

Jeg ble så hoppende glad når jeg så at det var kommet
Kollodialt magnesium hos Altshop!

Det selges nå i en kombinasjon med Kollodialt sølv. 


Fortvil ikke dersom du føler at dette høres helt fremmed ut for deg. 


Det er egentlig bare magnesium i en form som kroppen bedre klarer å nyttiggjøre seg av enn vanlige tilskudd.


Jeg legger ved det som står om dette og "sølvvannet" på Altshop.
Sølvvann er naturens antibiotikum og er supert å ta nå på vinteren for å holde seg frisk!


Legg merke til at det er vanskelig å måle magnesium mangel, den eneste måten er vel egentlig hårmineralanalyse. Det har jeg testet ut på min sønn og han hadde veldig stor ubalanse i kalsium/magnesium forholdet. Vi merker veldig godt at når vi slutter å gi han magnesium så får han rykninger i øyne/tygger seg i tungen.. tics med andre ord.


Vi har gitt han mye tilskudd av det via tabletter og flytende, men likevel så er jeg redd for at kroppen ikke har tatt det godt nok opp. 
I dag bestilte jeg dette og kommer til å prøve det ut fremover!
Han tok ny hårmineralanalyse nettopp, 
så jeg vil få et konkret svar på om tablettene har hjulpet til nå.


OBS!!


Mange lider av magnesiummangel uten å vite det. Har du ulike former for helseplager, så kan det være lurt å øke opp magnesiummengden for en periode for å se om det skjer en endring. Dette gjelder særlig de som drikker mye melk. I melk er det kalsium/magnesium i et forhold 8:1. 
(Mr. Melk står ikke i høy kurs hos meg om dagen :) Helt seriøst, jeg synes de lurer oss til å tro at hele livet vårt avhenger av denne melken, som egentlig er et annet dyr sin morsmelk. Det dyret drikker den i 1 år.. vi oppfordres til å drikke den i mange år, men ikke før vi er et år. Noe som ikke harmonerer her? Det synes jeg.... ) Norge ligger som nr 1 på melkedrikking og benskjørhet - det er noe som ikke stemmer i den likningen der.


Derfor får vi nordmenn i oss alt for mye kalsium i forhold til magnesium. Dette gjør at vi svekker kroppens ben i stedet for å styrke dem. Dette forholdet skal være i en fintstemt balanse og når magnesium blir overkjørt av kalsiuminntaket vårt - så blir det ubalanser både her og der. Særlig i nervesystemet der nervecellene blir konstant aktivert og muskler blir anspent og trekker seg sammen mer enn de skal (bronkiene ved astmaplager for eksempel).


Kunne skrevet så mye mer, men oppfordrer heller til å lese det jeg har lagt ved under!


Nattaklem
Agnete



IONISERT KOLLOIDALT MAGNESIUM - MAGNESIUM POWER
Sykdom begynner og slutter på cellenivå. Mangel på magnesium gjør at kalsium tar plassen til magnesium i cellene og gjør blodet tyktflytende, musklene anspent, nervecellene konstant aktivert, leddene stive, bronkiene sammentrukket etc.

Magnesium styrer over 350 enzymer, energiproduksjon, celledeling samt produksjon av RNA/DNA. Magnesium beskytter også mot skadelige effekter av stråling.

Mangel på magnesium knyttes til fibriomyalgi, ADHD, diabetes, høyt blodtrykk, astma, ME, demens, kreft etc.

Nær 80 % mangler magnesium – en årsak til mange kjente sykdommer?
Nærmere 80% av befolkningen i den vestlige verden mangler magnesium som er kroppens viktigste mineral. Kalsium derimot, som kroppen ikke kan nyttiggjøre seg av uten magnesium, får vi i oss i for store mengder grunnet kalsiumberiket mat og drikke (meieriprodukter). Dette skaper en skadelig ubalanse mellom kalsium og magnesium. Denne ubalansen er, enten alene eller medvirkende, årsak til svært mange helseplager.

En ordinær blodprøve kan ikke avsløre mangel på magnesium da magnesium er et intracellulært mineral som har sin plass inne i cellene. Kroppen tilstreber å holde magnesiumnivået i blodet konstant så dersom en blodprøve skulle vise lave magnesiumnivåer så har man forlengst passert det kritiske punkt. I så fall erfarer man sannsynligvis allerede konsekvensene av magnesiummangel. Dette til tross for at legen selv kanskje ikke forstår relasjonen, eller hevder at magnesiumnivået ut i fra blodprøven er normalt.

De fleste magnesiumtildkudd er ikke biotilgjengelige for kroppen
Tar du allerede tilskudd av magnesium uten å ha opplevd den "magiske" effekten er det sannsynligvis fordi du tar mangesiumtilskudd i en form som ikke er biotilgjengelig for kroppen og som kroppen følgelig ikke kan nyttiggjøre seg av.

Vi forsøker å leve sunt, spise frukt og grønt etc. men er ofte ikke klar over at matvarene, som i utgangspunktet skal være næringsrike, i økende grad dyrkes i jordsmonn som ikke lenge inneholder mineralene. Om jordsmonnet mangler mineraler så vil også matvaren som dyrkes der mangle mineraler. Heller ikke mineraltilskuddene gir oss tilstrekkelige mengder grunnet tilskuddenes form og bioutilgjengelighet som gir svært lav opptaksgrad. Forsøker man å kompensere den lave opptaksgraden med større inntak kan en lang rekke plager som diare, kvalme, trøtthet, oppkast med mer oppstå. Å få i seg nok magnesium er altså ikke uproblematisk selv for den som er bevisst på nødvendigheten av dette viktige mineralet.

To tyske leger mottok i 1991 Nobelprisen i medisin for sin forskning på cellenes ionekanaler, som vitenskapelige dokumenterte at kroppen bare kan nyttiggjøre seg av ioner, som via metalloproteiner fraktes til cellene og senere penetrerer cellemembranen via ionekanalene.

Biotilgjengelighet på mellom 95 – 95 %
Ionisert kolloidalt magnesium har en svært høy biotilgjengelighet med en opptaksgrad på 95-98%, og leverer magnesium til kroppen i en form som kroppen kjenner igjen og kan nyttiggjøre seg av, uten først, via mage/tarmsystemet å måtte omgjøre ulike magnesiumbindinger til biotilgjengelige magnesiumioner.

Magnesium styrer mer enn 350 ulike enzymer og er som en "tennplugg" for de fleste av kroppens fysiologiske og biokjemiske funksjoner.

Uansett hvilke helseplager man opplever er det alltid lurt å først spørre seg om problemet kan skyldes mangel på magnesium.

Les mer om ionisert kolloidalt magnesium her - Klikk her

IONISERT KOLLOIDALT SØLVVANN - SILVER LIGHT

Silver Light - Ionisert Kolloidalt Sølv
 - Naturens eget Antibiotikum?
Tradisjonelt kjent for å:
• Uskadeliggjøre alle typer virus, skadelige bakterier og sopp.
• Styrke immunforsvaret og doble antallet T-celler.
• Fremme sårheling og vevsoppbygging.
• Være overlegent i forbindelse med helbredelse av brannskader.
• Dedifferensiere syke og skadede celler til stamceller.
• Sørge for at sår gror med minimal dannelse av arrvev.
• Uskadeliggjøre mer enn 650 ulike patogene mikroorganismer.
• Være helt uten bivirkninger.
• Fungere like effektivt på mennesker, dyr og planter.

1 kommentar:

  1. Hei! Er nysgjerrig på hva du erfarte ved å bruke dette magnesiumvannet? Bruker du det fortsatt og vil anbefale det videre? Er det det eneste magnesiumtilskuddet som er såkalt ionisk og er det virkelig det eneste som tas opp av cellene? Med ønske om en solskinnsdag☀️

    SvarSlett