fredag 1. april 2011

Bowel - Blood - Bones - Body

The health of Your bowels are at the beginning and at the end of life. Health in the bowels or the navel equals health in the blood. And health in the blood equals marrow to the bones and health in the loins and in the sinews." Dr. Robert O Young


God helse starter i magen. Den må effektivt renses hver dag. Det viktigste å prioritere er en sunn og rensende frokost etter nattens faste for å få ut avfallsstoffer som har lagret seg i løpet av natten. Avocado smoothisen er fin til dette!


Det å drikke mye rent vann og supergreens vil ha en rensende effekt på tarmen. Det samme vil 4 salts eller natron, som samtidig tilfører kroppen bikarbonater. Husk at ved pH over 7-7,2 om morgen så kutter en saltene/natron ut. Det samme hvis en får løs mage, da går en ned i dose.


Mange tar en vårrens av kroppen! Dette kan være den årlige rensen av kroppen, som kan vare fra 3 til 10 dager. Legg det til ei helg der du kan ta 2 dager eller 3 dager sammenhengende. Send resten av familien bort og nyt alene tid der du kan bare tenke på deg selv. Viktig å være mye i akitvitet når en renser, men samtidig i nærheten av et toalett:)


For mange så kan dette virke veldig fremmed, men hva med å sette av påsken til rens i år? Bedre å ta det da enn i sommer:)Jeg kan love at en vil føle seg kjempebra, ladet med ny energi! 


Kanskje buksestørrelsen går inn et hakk også, istedet for ut et hakk? Jeg skal komme med et enkelt opplegg til rensing i det nærmeste for de som ønsker å prøve 2 eller flere dager! Det kommer snart en full oversikt over hvilke produkter jeg anbefaler å bytte ut med bedre og mer alkaliske produkter. Da blir det enklere å gjøre små og store endringer i hverdagen. Det er en fordel at kroppen fortsetter med mat som snill mot kroppen etter rensen.


Hvorfor alt dette snakket om magen og tarmen?
Det er her alt begynner.
Helsen vår avhenger av en velfungerende mage og tarm.
Kvaliteten på blodet vårt blir bestemt av hvor bra vi tar opp næringsstoffene fra maten og drikken vi inntar.
Blodet bestemmer kvaliteten på alt i kroppen vår.


Se overskriften:
Mage - Blod - Ben - Kropp, det ene avhenger av det andre.
Fasinerende. Det gjør at vi mennesker kan være med å bestemme kvaliteten på kroppen vår. 
Det syns jeg er fantastisk å tenke på.


Gjør kroppen og hodet klart for en vårrens av kroppen!
Min måte som jeg skal dele med dere i det nærmeste, så faster en uten å være sulten. En spiser smoothies, supper og grønne drikker, i tillegg til at en tar noen tilskudd for å rense optimalt. Det vil kroppen din takke deg for!


Ha ei kjempefin helg!
Agnete 

2 kommentarer: