onsdag 30. mars 2011

Grønn drikk

Her kommer litt mer utfyllende informasjon om den grønne drikken:)

"Supergreens"

1 liter renset vann
3 alternativer til vannrensing:
 * renset med vivatap (teposer fra helsekost)
 *alkapod (minivannrenser)
 *vannrenser koblet til vasken hjemme

1 skje Doc Brocs
(Doc Brocs er frisk og god på smak!)

Klorofyll 

pH dråper (puripHy)

sitron

Dette vil jeg anbefale alle å begynne å drikke. Du vil hydrere kroppen på en bedre måte enn ved vanlig vann. Det er den beste næring for cellene dine.

Doc Brocs er økologiske grønnsaker og gress som er tørket og pulverisert. Dette vil si at kroppen trenger ikke å bryte det ned, og det kan tas direkte opp av cellene. Mange opplever en bedring i helsen sin ved å kun begynne å drikke dette. 

Dersom en i tillegg investerer i en form for vannrensing, så vil effekten bli enda bedre! Vann i seg selv er nok det tiltaket som gir størst helsemessig effekt uten at det krever noe av deg selv. En vannrenser renser vannet for mikroorganismer, øker pHen i vannet og gjør at vannet virker som en antioksidant i kroppen din.

Flytende klorofyll kan bedre kvaliteten og kvantiteten på de røde blodcellene. Dette får en også i seg ved grønn mat. Årsaken til dette er at molekylformen til klorofyll er nesten identisk med hemoglobin (blod). Det som skiller dem er atomet i midten, som er magnesium i klorofyll og jern i røde blodceller. Blod bygger alt i kroppen din. Et friskt blod vil gi en sterk og frisk kropp!

pH dråper hever pH i vannet og virker som en oksygen katalysator. Den hjelper blodet ditt til å absorbere mer oksygen fra vannet du drikker. Dette skjer ved at pH dråpene reduserer H+ (hydrogenioner) og øker OH- (hydoksylioner) i vannet. pH dråpene vil også virke som en antioksidant i kroppen din.

Skål:)
Agnete

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar