onsdag 23. mars 2011

Nydelige salte mandler

Salte mandler
500 gr mandler
8 dl lunkent vann
1,5 dl himalya salt eller havsalt (uraffinert)


Rør vann og salt sammen, hell i mandler.
La de ligge natten over. De blir lettere å fordøye da og "blåser" seg opp!


Steking alt.1
190 grader i 10-15 min på bakepapir, nederste rille. 
De skal være gyllenbrune, følg med!


Steking alt.2
40 grader i ca et døgn på bakepapir. Vendes etter 3/4 av tiden.
En bevarer mer av næringsstoffene på denne måten.


Søtsug
Kanskje en idé når søtsuget melder seg å heller tygge på disse?
Søtsug kan også skyles at kroppen trenger væske, så drikk vann jevnt gjennom dagen!
Når blodsukkeret er lavt så får vi gjerne søtsug. 
Vi kjenner vel alle følelsen når vi står i butikken. 
Sjokoladen ligger så fint plassert på kassen og skriker til oss :) 
3 hovedmåltid og 2 mellommåltid med 3 timers mellomrom gir et godt grunnlag for stabilt blodsukker.


Kos dere!
Agnete

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar