fredag 2. september 2011

Gode glutenfrie pannekaker

Disse har vært vår følgesvenn i over 1 år, 
etter at vår eldste sønn måtte legge om til glutenfritt kosthold.
De kan brukes både til kos, 
men ikke minst som en erstatning til brødskiven!
For de som lever glutenfritt så er ferdig alternativene så som så når det gjelder næringsinnholdet i brød. Ettersom vi lever uten gjær så lager vi det meste selv til han. 


Skal i løpet av de nærmeste dagene få ut en del oppskrifter vi bruker mye, blant annet: glutenfritt tynt brød, sauser og middagstips. Vil minne om knekkebrødene som jeg vil anbefale alle å spise, de er kjempegode! Glutenfrie og 4-5 karbodhydrater pr stk. Oppskriften er blitt oppdatert under brød og knekkebrød! Om ikke lenge så skal jeg kjøpe meg dehydrator og prøve å lage knekkebrød på 42 grader, for å bevare mest mulig næringsstoffer. Fikk smakt det i forrige uke og de var supergode! Se mer på www.sanabona.no.


Dere finner oppskriften på pannekakene under brød & knekkebrød i løpet av dagen...
barnehagen kaller akkurat nå:=)


Lykke til, håper de faller i smak!
klemklem!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar